Hjem / Løsninger / Skolebelysning / Utvalgte produkter

Utvalgte produkter

Punch 
Stilrent design kombinert med moderne teknikk, flere monteringsalternativer og en utmerket blendingskontroll. Finnes også med asymmetrisk lysfordeling for belysning av vertikale flater. Perfekt belysning for både kontor og klasserom.

Glacier II
Moderne, dekorativ og effektiv LED pendelarmatur med høy lysmengde. Egnet til for eksempel aula, atrium, kantine eller lignende.

Chalice
Omfattende downlight familie med høy ytelse som passer for de fleste rom. Med IP54 som standard for bruk også i toalettrom. Finnes med trådløs styring (basicDIM - BC) og med Variable Color Temperature (VCT.)
Equaline

Fleksibelt modulært system perfekt for de fleste rom, og med et enhetlig design som glir godt inn i miljøet. Tilgjengelig med Variabel Color Temperature (VCT). Egnet for oppholdsrom, bibliotek eller korridorer.

Omega Pro 2
Innfelt LED-panel med unik kombinasjon av komfort og teknikk.

Aquaforce Pro 
Allsidig armatur som tåler fuktige miljøer. Egnet for lagerrom og kjøkken. 
Katona

Vandalsikker veggarmatur som kombinerer effektivitet med enkel installasjon. Med kapslingsgrad IP65 beskyttes armaturen mot vann og støv, og med IK10 klassifisering er den også vandalsikker. Perfekt for korridorer og trappeoppganger

Plurio
LED armatur for mastetoppmontering uten forstyrrende opplys – en fin armatur for parkeringsplasser eller skolegårder.
Areaflood Pro
Lyskaster med overlegen optisk ytelse og styring. Egnet for lyssetting av for eksempel fotballbane, svømmehall, parkering eller lekeplass.