Hjem / Om oss

Om oss

Om Thorn Lighting AS

Thorn Lighting er en globalt anerkjent leverandør av utendørs- og innendørsarmaturer med integrert lysstyring. Vår misjon er å gjøre førsteklasses belysning enkelt for deg. Våre høykvalitative belysningsløsninger er brukt innen mange ulike bruksområder, for eksempel sport, vei, tunnel, bybilde, kontor, skole og industri.

Vi ble grunnlagt i 1928 og har mange års erfaring med å levere belysningsløsninger. Ved hjelp av våre forsknings- og utviklingsfasiliteter jobber vi aktivt for å fremme korrekte belysningsstandarder og har en unik posisjon for å kombinere den seneste lyskildeteknologien med ekspertise innen optikk- og armaturdesign. Vi fokuserer på digitalt integrerte løsninger gjennom den seneste lysstyringsteknologien. Vårt mål er å overgå kravene fra kunder over hele verden for å bli den foretrukne, pålitelige, profesjonelle og langsiktige partneren for kostnadseffektiv belysning.

Vi tilbyr energibesparelser uten at det går ut over ytelse, effektivitet og komfort. Sentralt for alt vi gjør er å oppnå en belysningsløsning hvor estetikk, optisk ytelse og energiforbruk er i perfekt balanse. Våre belysningsløsninger er enkle å spesifisere, installere og vedlikeholde. Thorn er en del av Zumtobel Group.

← Tilbake til oversiktsside