Hjem / Løsninger / Referanseprosjekter / Sport / Spennymoor FC, UK

Spennymoor FC, UK

 • Spennymoor FC, UK
 • JOSS6185v1
 • APPS P SPENNYFC2
 • Lyskildens effektivitet

  Lyskildens effektivitet

  Hvor effektivt en lyskilde omdanner elektrisitet til lys (lm/W).

 • Forkobling

  Forkobling

  Tar hånd om strømforsyningen til lyskilden (Energy Efficiency Index EEI).

 • Lysfordeling

  Lysfordeling

  Precise optical control ensures the efficient use of light by permitting an optimised design that lights the task to the required level with minimal waste

 • Systemeffektivitet

  Systemeffektivitet

  Den kvalitative kombinasjonen av optisk og termisk kontroll i armaturen (armatur lm/W).

 • Tilstedeværelse/Fravær

  Tilstedeværelse/Fravær

  Tilstedeværelse: Lyset tennes og slukkes automatisk ved bevegelse. Fravær: Lyset slås automatisk av og må slås på manuelt.

 • Dagslys

  Dagslys

  Justering av det kunstige lyset basert på dagslysinnfall.

 • Konstantlys

  Konstantlys

  Funksjon som sikrer riktig belysningsnivå i hele vedlikeholdsperioden.

 • Oppgave/Scene

  Oppgave/Scene

  Brukeren kan angi scener og tilpasse belysningen til ulike arbeidsoppgaver.

 • Tidsstyring

  Tidsstyring

  Automatisk slukking kan installeres slik at alt lys slås av i definerte tidsperioder.

 • Oppgavebelysning

  Oppgavebelysning

  Belysning av det aktuelle arbeidsområde med riktig mengde lys.

 • Belysningssone

  Belysningssone

  Belysningen deles inn i soner avhengig av bevegelsesmønstre og/eller dagslysinnfall.

 • Vedlikeholdsplan

  Vedlikeholdsplan

  Ease of maintenance allows routine tasks to be performed without affecting floodlight aiming, preserving the efficiency of the installation through time

 • Spillys

  Spillys

  Tight control of obtrusive light ensures the surrounding buildings and environment are not impacted by only directing the light where it is required.

 • Refleksjon

  Refleksjon

  Lyset reflekteres fra overflatene i rommet.

 • Synlig energimåling

  Synlig energimåling

  Resultater av tiltak vises raskt i form av økt eller redusert energiforbruk.

Spennymoor er den første fotballklubben som tar i bruk den seneste lyskasterteknologien

Spennymoor Town Football Club, England, spiller i førstedivisjon av Northern League i den engelske ligaen. Lokalt går klubben under navnet The Moors, og de har vunnet Northern League-mesterskapet hvert år siden 2009. Som en oppmuntring for innsatsen med opprykket, er de også den første fotballklubben noensinne som kan skilte med våre nye Champion-lyskastere.


Champion forvandler kampene

En nylig undersøkelse viste at de gamle lampene på Brewery Field-banen, som The Moors leier av kommunen, ikke er tilpasset formålet. De nye Champion-lyskasterne har imidlertid fått The Moors på banen igjen, idet de leverer kvalitetslys sammen med komfort for tilskuere og lokale beboere.

Champion er en kompakt, asymmetrisk lyskaster for matallhalogenlyskilder, 1 og 2 kW. Den følger ”null avskjerming”-konseptet og et integrert visir for full kontroll over blending og sjenerende lys (0 cd ved 90°). En høy LOR sikrer maksimal optisk effektivitet og presis lysfordeling med minimalt strølys. Fra kun én installert posisjon kan Champion justeres på stedet til tre lyskildeposisjoner.

Champion er særdeles enkel å installere og vedlikeholde med sikker og verktøyfri tilgang til lyskilden bak og lyskildeutskifting gjennom en hengslet dør og verktøyfri sikting i asimut takket være integrerte sikter. Når bakre atkomstdør åpnes, blir strømforsyningen automatisk brutt.


Klare for opprykk

Albert Hickman, som jobber for Thorn Lighting og har spilt over 600 kamper for The Moors, hadde en sentral rolle under installeringen av det nye lyskastersystemet. Han sier: “Thorn vet hvor viktig det er for byen å ha en skikkelig god fotballklubb, derav støtten fra oss ved å levere deres første lyskastere tilbake i 1960-årene (min periode) og selvfølgelig utskiftningen nå. Lyskasterarmaturene er av en ny design og vil gi lysnivåer av høy kvalitet for å oppfylle den strenge FA-spesifikasjonen.”

Til glede for klubbdirektør Director Paul Callaghan har de nye lyskasterne medført en markant bedre sikt og har blitt tatt godt imot av tilhengerne. “Vi har visst en stund at de måtte skiftes ut, men det er flott å få en oppgradering til konferansestandard,” sier Callaghan. “Vi tenker alvorlig på muligheten for opprykk denne sesongen, så det er betryggende å vite at banen vår er like bra som, om ikke bedre enn, de fleste baner i Evostik Northern Premier League. Hvis vi rykker opp, kommer vi ikke til å se utilpass ut.”