Hjem / Om oss / Nyheter / Stor suksess med 'City of Light' arrangement

Stor suksess med 'City of Light' arrangement

  • City of Light, Landskrona
Nov 05, 2013

I løpet av dagene 29.-31. oktober besøkte mer enn 360 kunder Thorns “City of Light” arrangement i Landskrona, Sverige. Dette er et unikt samarbeid mellom Thorn, Landskrona, og den tekniske høyskolen i Jönköping.

Dagene startet med innendørs seminarer på ungdomsskolen, Västervångskolan, som fungerte som et live showroom der forskjellige belysningsløsninger, med tilhørende lysstyring, ble presentert.

På ettermiddagene fikk kundene mulighet til å bli bedre kjent med nye utendørsarmaturer fra Thorn, inkludert den nye Contrast 2 LED, som ble demonstrert i borggården til det pittoreske Citadellet, en borg fra ca.1550 beliggende like ved Landskrona sentrum.

På kveldene ble det arrangert turer igjennom Landskrona der byen fungerte som et live showroom. Dimmingsmuligheter for forskjellige armaturer, bland annet Plurio og Avenue, ble vist frem. Omvisningene inkluderte et stopp utenfor byens rådhus der representanter fra ’Ungt Lys’ i Danmark, som også har deltatt i ”City of Light” konseptet, presenterte fire lysscener for rådhusets fasade. Inspirasjon til scenene hadde de hentet fra solen og dens forskjellige faser og refleksjon på havet i løpet av en dag.

Arrangementet ble avsluttet med en middelalder-bankett på Citadellet – En perfekt avslutning på et vellykket arrangement.

Informasjon om City of Light, de forskjellige belysningsløsningene på Västervångskolan, presentasjon om lyd og akustikk i klasserom, samt presentasjon om belysningen av Landskrona rådhus kan lastes ned i pdf .versjoner fra linkene under

← Tilbake til oversiktsside