Hjem / Om oss / Nyheter / De nye Thorn-produktene er her!

De nye Thorn-produktene er her!

  • Focus
Apr 25, 2018

I vår første lansering for 2018 setter vi nye standarder innen fuktsikker og støvbestandig LED-belysning.

I vår første lansering for 2018 setter vi nye standarder innen fuktsikker og støvbestandig LED-belysning. Ytelse og allsidighet når nye høyder med vår Aquaforce Pro, mens den splitter nye Flow-serien tar utendørsbelysning til det neste nivået innen fleksibilitet. Moduldesignen til Flow gjør det enkelt å få til det samme uttrykket i ulike byområder. Designere får en enkel jobb med å oppnå konsistent og visuell harmoni i både renoveringer og nye prosjekter. 

Den nye, kraftige LED-gatelykten Isaro Pro tar seg godt ut hvor som helst – og den er også tilpasset fremtiden. Utendørsporteføljen vil også bli utvidet med EP445, en LED-gatelykt som glir fint inn i historiske byer og tettsteder. Alternativt tilbyr EP445 det beste fra to verdener for de som ønsker å kombinere moderne lysteknologi med et mer tradisjonelt utseende. Vår nye Feroz er designet for de røffeste bruksområder innen transport og industri og har ingen problemer med å takle varme, støv, fuktighet, slag med mer.

Hvis man skulle ønske enda bedre motstandsdyktighet, har vi den nye Durolight – en ekstremt robust, lineær armatur med den høyeste graden av beskyttelse mot vandalisme og ulykker. Og som alltid fortsetter vi å oppdatere og forbedre våre eksisterende produkter for å sikre best mulig ytelse. For opplysninger om alle de nye tilskuddene til Thorn-utvalget, klikk her.

← Tilbake til oversiktsside