Hjem / Om oss / Nyheter / Sportsbelysningsprodukter fra Thorn

Sportsbelysningsprodukter fra Thorn

  • Atlis flicker free.jpeg
Aug 15, 2014

Lyskasterne Altis og Champion fra Thorn Lighting i søkelyset

Med den pågående mediarevolusjonen blir bildeoverføring fra stadionet, banen eller andre arenaer viktig for hvordan et lag oppfattes. Endringer i TV-kringkastingen og den drastiske økningen av kameraer i smarttelefoner, gjør at det kreves mer av belysningen. Kameraer for sakte film og kameraer som zoomer inn på toppidrettsutøvere, gjør at også belysningen må yte på toppnivå. Thorn har svart med en rekke ”smarte” belysningssystemer med innovativ optikk, bedre funksjonalitet, optimal veksling og tilpasset kontrollteknologi. Sammen med vår kunnskap rundt design av sportsbelysning, er vi med på å skape et konkurransedyktig kringkastingsrom som er tilpasset de nye kravene fra media.

Nye Altis fra Thorn Lighting er spesielt designet for internasjonale sportssendinger i HD. Altis kan levere flimmerfri belysning med jevne bilder ved TV-overføring. Det unike optiske systemet inneholder en patentert rotasjonssymmetrisk reflektor som er laget av fire sidereflektorer, en deflektor og en bakre reflektor. Dette produserer en unik kombinasjon av lysfordelinger for å levere de beste vertikale belysningsnivåene

Altis er beregnet for lyskilder med utmerket fargegjengivelse og høyt lysutbytte. Kvaliteten på lyset som leveres er perfekt for å oppfylle kravene til HDTV-sendinger. Altis slanke design og lave vekt gjør det enkelt å integrere den både i nye og renoverte konstruksjoner. Den har også flere egenskaper for enkel installasjon og vedlikehold, inkludert lyskildeutskifting uten bruk av verktøy, tilgang til tennerboksen fra baksiden, sikte på begge sider og et presisjonssikte.

Champion sportslyskaster er spesielt egnet for områder hvor kontroll med sjenerende lys er viktig. Champion belysningsløsning kan innfri gjeldende standarder med enestående kontroll av belysningsnivåer utenfor sportsarenaen. Produktet er designet for å installeres uten vipping, noe som reduserer kunstig lys på nattehimmelen, blending og sjenerende lys. Det optiske konseptet bygger på planglasskonseptet og integrert beskyttelsesplate for fullstendig kontroll over blending og sjenerende lys (0 cd ved 90°). Champion tilbyr en rekke lysfordelinger fra én installasjonsposisjon.

Med Champions tre justerbare lyskildeposisjoner, kan nødvendig innsikting for å optimere ensartetheten oppnås gjennom lyskildeposisjonen uten at det er nødvendig å vippe prosjektøren. Dette gir fullstendig utestenging av lys ved 75°. For enklere installering og posisjonering er tennerboksen blitt flyttet til selve lyskasterhuset for å være mindre sjenerende. Den hengslede døren åpnes med en automatisk strømutkobling, og nå kan lyskilden også settes inn og skiftes uten bruk av verktøy. Sikter på toppen og på siden av armaturen forenkler innsiktingen.

Klikk her for mer informasjon om Atlis og Champion.

← Tilbake til oversiktsside