Hjem / Om oss / Nyheter / Norsk Lyspris 2021

Norsk Lyspris 2021

  • Norsk Lyspris 2021
Nov 25, 2021

Vi er stolte av å motta prisen for Beste tekniske løsning med NightTune

Vinnerne av Norsk Lyspris 2021 ble kåret under Lysets Dag 17. november. Prisen har de siste årene opplevd en eksplosiv økning i antall søknader, og juryens vurdering av søknadene resulterte tidligere i høst i 21 nominerte prosjekter.
I det brede spennet av nominerte var det noen tydelige trender som juryen håper vil inspirere fremtidige prosjekter. Det var blant annet et spesielt stort fokus på bærekraft kombinert med ny teknologi og lysdesign med gode visuelle og estetiske kvaliteter.


Vi er stolte av å motta prisen for Beste tekniske løsning med NightTune. NightTune er en teknologi som er utviklet for å beskytte vårt økosystem og sikre at naturen har mørkest mulige forhold på nattestid. Samtidig sørger NightTune for å minimere lysforurensing og redusere den uheldige påvirkningen kunstig belysning kan ha på miljøet.

Juryen for Norsk Lyspris uttalte blant annet: "Juryen setter pris på design som ivaretar mennesker og miljøet. Dette enkle konseptet kan integreres i de fleste utendørsarmaturer for å skape dynamiske og bærekraftige lysmiljøer i ulike uteområder, og gir stor fleksibilitet i utarbeidelsen av masterplaner. "

Du kan lese mer om Norsk Lyspris her.

← Tilbake til oversiktsside