Hjem / Om oss / Nyheter / Nominerte til Zumtobel Group Awards

Nominerte til Zumtobel Group Awards

  • Zumtobel group award nominee image
Aug 06, 2014

Videoen gir en oversikt over de fem nominerte i kategorien Urban Developments & Initiatives til årets Zumtobel Group Awards, som sponses av Thorn Lighting. Denne kategorien fokuserer på urbane prosjekter, prosjekter som forbedrer bymiljøet – fra byutvikling og planlegging til det offentlige rom. Videoen gir mer informasjon om de nominerte:

ArchiAid, Sendai (JP) for "Architect Network to Support Reconstruction": Dette innovative programmet samler arkitekter og beboere for å gjenoppbygge boligområder og tiltrekke industri i kjølvannet av det store jordskjelvet øst i Japan.

Burgos & Garrido Arquitectos / Porras La Casta / Rubio & Á._Sala / West 8, for "Madrid Río". Dette prosjektet har lagt Madrids ringvei under jorden, fjernet synlig trafikk, bevart den naturlige skjønnheten til elven Manzanares og frigjort over 150 hektar byareal.

Elemental, Santiago (CL), for "Pres Constitution": Denne masterplanen for bærekraftig gjenoppbygging ble iverksatt etter at byen Constitucion i Chile ble rammet av en tsunami i 2010. Den omfatter en massiv skog mot elven som vil minimere skadene ved fremtidige tsunamier.

Research Institute for Humanity and Nature, Kyoto (JP), for "Megacity Skeleton": Dette prosjektet for boligprototyper har som mål å forbedre bomiljøet i de tett befolkede områdene. De robuste prototyphjemmene har åpne rom som gjør at solen kommer til – noe som øker beboernes livskvalitet.

Turenscape, Beijing (CN), for "Qunli Stormwater Park": Dette prosjektet går ut på å legge en ny våtområdepark midt i byen Qunli New Town i Kina. Det vil beskytte sårbare økosystemer og føre til at beboere og besøkende kan nyte det naturlige miljøet fra utsiktstårn og glassgater.

Vinnerprosjektet vil bli kunngjort på pressekonferansen for Zumtobel Group Awards i London 22. september.

Se videoen!

← Tilbake til oversiktsside