Hjem / Om oss / Nyheter / Moderne og diskret LED-armatur for urbane miljøer

Moderne og diskret LED-armatur for urbane miljøer

  • Moderne og diskret LED-armatur for urbane miljøer
  • Moderne og diskret LED-armatur for urbane miljøer
Apr 14, 2016

Flexity er en allsidig mastetopplykt med LED

FleXity er en moderne og diskret LED-armatur for urbane miljøer med høy ytelse og rask avkastning. Den er allsidig og effektiv, og den første dekorative mastetopplykten i Thorns sortiment som er så anvendelig til så mange ulike applikasjonsområder.

Armaturen er designet for å gi en varig og samtidig attraktiv belysningsløsning for bruk i byrommet, for eksempel boligområder, sykkelveier, bygningsomgivelser og parkeringsplasser. FleXity tilbyr en ekstra lang, vedlikeholdsfri levetid på 100 000 timer (B10L80 @ Ta 25°C) med overspenningsvern opp til 10 KV.

Maxime Blanchon, global produktsjef hos Thorn Lighting, sier: "FleXity er ideell for både nye prosjekter og renoveringsprosjekter. Den krever ikke vedlikehold av komponentene og har en buet, selvrensende form som hindrer oppsamling av støv, smuss og vann. Den reduserer derfor drastisk vedlikeholdet for å spare tid, arbeid og penger. I tillegg til redusert vedlikehold sikrer FleXitys kraftige LED og effektive optiske system (opp til 90 Llm/W), som finnes i varianter fra 1450 lm til 6320 lm (21 W til 80 W), enestående energibesparelser. Disse energibesparelsene blir større med dedikert optikk og integrert nattsenking som standard. En rekke andre lysstyringsalternativer, inkludert DALI, 1-10V, minicell, Nema og tilstedeværelsesdeteksjon, er også tilgjengelig."

Planglass eliminerer opplys fullstendig (ULOR=0) for å unngå sjenerende lys. Ulike diffuservarianter, blant annet klart og matt glass, tilbyr optimal effektivitet og komfort. FleXity er en svært prisgunstig, flott og energieffektiv lykt som gir rask inntjening og lave levetidskostnader.

Mer informasjon om Flexity finner du her.

← Tilbake til oversiktsside