Hjem / Om oss / Nyheter / Zumtobel Group Award

Zumtobel Group Award

  • Zumtobel Group Award 2017
Nov 17, 2016

Send inn ditt bidrag!

“Zumtobel Group Award – Innovations for Sustainability and Humanity in the Built Environment” er en arkitekturpris som skal stimulere nye utviklingsprosjekter og konsepter innen byggesektoren som evner å møte dagens og morgendagens etterspørsel av bedre boforhold i byene samt energibehov.

Kategorien Urban Developments & Initiatives, sponset av Thorn, er beregnet på prosjekter i bymiljøet: byutvikling/-planlegging, overordnede planer, prosjekter for det offentlige rom og landskapsarkitektur. Den omfatter også igangsatte forskningsprosjekter og sosiale tiltak i bymiljøet.

Prisen er rettet mot byutviklingsprosjekter som er i gang eller som har blitt gjennomført i løpet av de tre siste årene (30. nov. 2013 – 15. jan. 2017) samt igangsatt forskning på bedre implementering av bærekraft og humanitet. Den er ikke minst rettet mot å oppmuntre en ny generasjon av forskere og aktører innen arkitektur og byutforming. Prisen i denne kategorien er innrettet mot å irettelegge for byprosjekter og stimulere pågående tiltak eller allmennyttige forskningsprosjekter. Enkeltpersoner eller grupper fra universitetsmiljøer, arkitekter, by- og landskapsplanleggere, idealistiske organisasjoner samt private eller offentlige tiltak er kvalifiserte kandidater.


Les mer om Zumtobel Group Award her.

← Tilbake til oversiktsside