Hjem / Om oss / Nyheter / Rask og enkel energibesparing med LIMO

Rask og enkel energibesparing med LIMO

  • LIMO set
Nov 01, 2016

Når det kommer til energibesparing på kontoret er belysning en vesentlig faktor. Thorn har den perfekte løsningen - LIMO.

LIMO Sett er lettmontert, og tilbyr en effektiv modernisering av eksisterende belysningsløsning, uten kostbar og tidkrevende omkabling. Resultatet er reduserte driftskostnader, optimale lysforhold og en energibesparing på opptil 80%.

Modernisering med LIMO-settet er enkelt og universelt: Gamle konvensjonelle armaturer skiftes ut 1:1 med nye LED-armaturer, og både sensor og systemport integreres i det eksisterende ledningssystemet. Lysstyringskomponentene i LIMO-settet benytter seg av ready2mains-teknologien fra Tridonic. Dette innebærer at de digitale styringssignalene mellom sensor, systemport og LED-armatur overføres via den eksisterende strømledningen. Ettersom systemporten beskytter ledningene mot nettstøy, unngås imidlertid klassiske powerline-problemer. Det er ikke nødvendig å legge nye ledninger for ekstra lysstyring. Derfor egner LIMO-settet seg for alle kontorrom som hittil ikke har hatt egen lysstyring, og det er den ideelle løsningen for en energieffektiv arbeidsplass.

Les mer på vår LIMO hjemmeside

← Tilbake til oversiktsside