Hjem / Om oss / Nyheter / Helt nye Thorn-produkter for høsten 2018

Helt nye Thorn-produkter for høsten 2018

  • PF
Nov 29, 2018

Thorns nye produktserie for høsten 2018 kommer med store forbedringer i ytelse, fleksibilitet og effektivitet, i tillegg til imponerende innovasjoner innen design.

Thorns nye produktserie for høsten 2018 kommer med store forbedringer i ytelse, fleksibilitet og effektivitet, i tillegg til imponerende innovasjoner innen design. Blant de nye utgivelsene finner du vår stilige Katona-vegglampe og den svært populære Chalice-serien med LED-downlights.

katonaKatonaer en banebrytende veggarmatur som er designet for å løse mange av de vanligste utfordringene innen belysning. Den kombinerer markedsledende effektivitet med enkel installasjon samt svært god beskyttelse mot fuktighet, støv og skade. Den kan benyttes innen en rekke bruksområder både innendørs og utendørs, inkludert i ganger og utvendig på bygninger, da den har kategori IK10 for motstand mot hærverk og IP65 for beskyttelse mot inntrengning.
r2l2R2L2 XS er en kompakt veilysarmatur som byr på stor lysytelse. R2L2 XS er den minste i serien bestående av tre forskjellige størrelser, og har et elegant design samtidig som den er enkel å spesifisere, installere og kontrollere. R2L2 XS kan brukes til alle typer veibelysning takket være et stort utvalg av lumenpakker og lysfordelinger samt Thorns R-PEC-optikk, så vel som intelligente kontrolløsninger.
AltisAltis LED tilbyr enestående ytelse innen sport- og områdebelysning, og med bruk av et minimalt antall lyspunkter. Lysarmaturen oppnår 90+ på TLCI-skalaen som brukes når kringkastere evaluerer belysningen for TV-sendinger. Med flimmer på under 1 % muliggjør Altis LED avspilling i veldig sakte film uten synlig flimmer.
HipakHiPaklysarmatur gir imponerende ytelse og er svært økonomisk i bruk. Det er en meget effektiv en-til-en-erstatning for konvensjonelle industrielle lysarmaturer – nå med en effekt på 125-145 lmW, noe som gir en raskere inntjening enn noensinne. De nye lumenpakkene går helt opp til 35.000 lm, noe som gjør HiPak enda mer anvendelig for industrielle applikasjoner. 
Beta2Beta 2 er laget i EU, og tilbyr muligheter for spesialtilpasninger og enda bedre leveringstider. Med opptil 120lm / W er Beta 2 et av de mest effektive produktene på markedet. Med en fargegjengivelsesindeks (CRI) på 80+ og blendingstall (UGR) på < 19 for alle versjoner, gir Beta 2 utmerket lyskvalitet og overholder belysningsstandarden EN12464-1 for innendørs arbeidsplasser.
StarVoyager Star er en nødlysarmatur for himlinger. Den skiller seg ut med sin banebrytende teknologi, sine fleksible monteringsmuligheter og problemfrie tilkobling. Det er en løsning for nødbelysning som er lett å planlegge, installere og vedlikeholde, og kan integreres diskret i interiøret.

OneVoyager One henter det beste fra to verdener: det er en nødlysarmatur som lett kan omdannes til et opplyst utgangsskilt. Voyager One er en elegant løsning for belysning av ethvert lokale, også når det er støvete eller fuktig. Og med den valgfrie IP65-ventilen, kan den også brukes utendørs.
Chalice74Chalice er det seneste tillegget til Thorns Chalice downlight-serie – en kompakt og brannklassifisert downlight med lumenpakker på 550 lm eller 900 lm. Den nye Chalice på 74 mm har IP klasse 65, og har utskiftbare linser og innramminger. Den er på høyde med de større Chalice og Chalice Pro-produktene, og tilsammen gir de et komplett utvalg for kontorer, klasserom, butikker, hoteller og boliger. En ny basicDIM Wireless-mulighet har også blitt lansert til Chalice-familien, for en intuitiv appbasert styring med mobiltelefonen.
IsaroIsaro Pro M er det nyeste medlemmet i Thorns Isaro Pro-familie bestående av robuste LED-gatelys med svært høy ytelse. Isaro Pro M er laget med toppkvalitet legering i høykvalitets aluminium, og bygget for å tåle elementene samt å motstå fysisk påvirkning og vibrasjoner. Med lumenpakker på 12 000 lm og 17 000 lm tar Isaro Pro M hele Isaro Pro-serien til et nytt nivå.
IndusThorns industrielle lysarmatur Indus Top LED har svært høy yteevne, og er nå enda tøffere, kraftigere og mer effektiv. Armaturen har en patentert hengslet installasjonsluke som gir enkel montering, og er særlig utviklet for industrielle bruksområder som krever høy ytelse, korrosjonsbestandighet og enkel installasjon. Dette gjør det spesielt ideelt for lagerbygg, kjølelagre, idrettsanlegg og verksteder.

 

Disse nyeste produktene fra Thorn er enda et ledd i vårt engasjement i å lyse opp for mennesker, steder og miljøet, med belysning av beste kvalitet, flott design og svært effektiv teknologi.

Du finner mer informasjon om innendørsproduktene HER.

Vennligst gå til de respektive sidene for å få mer informasjon om våre utendørsprodukter:
Isaro Pro M, Altis LED, R2L2 XS

← Tilbake til oversiktsside