Hjem / Om oss / Nyheter / De siste nye produktene fra THORN

De siste nye produktene fra THORN

  • LW
  • Raze
Apr 25, 2019

THORNs nyeste produkter har kommet og gir deg det nyeste i innovativ optikk, Bluetooth-tilkobling og intuitiv design.

THORNs nyeste produkter har kommet og gir deg det nyeste i innovativ optikk, Bluetooth-tilkobling og intuitiv design.

Som alltid har vi fjernet jobben ved installering, kontrollering og vedlikehold av belysningen din, slik at du kan fokusere på å skape det beste lyset for personer, steder og miljøet.

Det handler om å få lyset til å jobbe for deg.

RazeRAZE er en familie av tre utelykter som kan skape en dramatisk spektakulær effekt på vegger og fasader, og en smidig, ensartet fordeling på horisontale overflater som gangstier og sykkelstier . Tilgjengelig i arkitektoniske, veggmonterte eller trafikkfyrversjoner, Raze setter overflater i et nytt lys.

Finn ut mer

SE På VIDEOEN

Volupto

Bring karakter og komfort til byrom med VOLUPTO: vår nye dekorative og intelligente lysarmatur. Med en elegant skålformet design og forsiktig glød gjort mulig av avansert LED-optikk, kombinerer Volupto det beste av det gamle og det nye.

Finn ut mer

Equaline

Den nye generasjonen av THORNs EQUALINE lineære lysarmatur er et fleksibelt, modulært system som skaper rene, ubrutte lyslinjer som setter flott estetisk design innenfor rekkevidden for hvert prosjekt. Det homogene utseendet og lyset skaper en kvalitetseffekt som støtter komfort.

Finn ut mer

Andre forbedringer i THORN-serien inkluderer ny sideinngang og Bluetooth-alternativer for vårt superallsidige KATONA vegglys, som gjør det enda mer tilpassbart. Dette utelyset kan nå lateralt kobles til overflatemonterte kanaler med en diameter på opp til 20 mm og trådløs tilkoblet via Bluetooth, med en ekstra integrert sensor.

GLACIER II LED hengelykt for kontor og detaljsalg inneholder nå CASAMBI BASICDIM WIRELESS-funksjon, noe som gjør det mulig å konfigurere og kontrollere eksternt via en smarttelefon eller nettbrettapp, eller brukt sammen med trådløse sensorer.

Vår klassiske POPPACK LED taklykt har nå endedeksler som kan skrus på plass, begrenser tilgang til komponenter og oppfyller sikkerhetskrav for utdanningsbygninger.

Raze

← Tilbake til oversiktsside